Изхвърляне на стари мебели и вещи

Изхвърляне на стари мебели и вещи София

Изхвърляне на стари мебели и вещи от вашия таван или мазе В София и страната

Друга услуга, с която можем сме Ви полезни е изхвърлянето, извозването и пренасянето на  старите мебели, вехтории и вещи. Извършваме частично или цялостно почистване на домове, офиси, складове и др. от ненужна мебелировка, електроуреди и различни битови отпадъци.

  • Нашите професионални хамали работят 7 дни в седмицата за вашето удобство.
  • Поръчайте почистване на мазета и тавани при нас и нашите хамали ще дойдат в удобен за вас ден и час, в делнични или почивни дни си зависи само от вас.

Защо да изберете нашите хамалски услуги?

Разполагаме с млад и енергичен екип от професионални хамали, които ще изхвърлят ненужните мебели и вещи безпроблемно, качествено и бързо. Имаме собствени транспортни средства на ваше разположение. Фирма Анива 78 ЕООД не прави компромиси в качеството си на работа и изхвърля само в регулирани и оторизирани депа за боклук.  Цените варират в зависимост от  броят,  големината на мебелите и наличието на асансьор. 

Имате жилище в София пълно със стари мебели, дребни вещи и други битови отпадъци и искате някой да го почисти из основи? Ние от разполагаме с необходимия опит и средства това да стане гладко, безпроблемно и в рамките на няколко часа. Можем да ви дадем ориентировъчна цена още по телефона. Или да ви предложим безплатен оглед на място, за да ви изготвим оферта за извозване с крайна цена.

Цени за изхвърляне на мебели и вещи

  • Цената за 1бр. мебел започва от 40лв. 
  • Изхвърляне и извозване на едностайно жилище  цена – 140лв. (цената може да варира в зависимост от броя на мебелите и наличието на асансьор).
  • Изхвърляне и извозване на двустайно жилище – цена 220лв. (цената може да варира в зависимост от броя на мебелите и наличието на асансьор).
  • Изхвърляне и извозване на тристайно жилище – цена 310лв. (цената може да варира в зависимост от броя на мебелите и наличието на асансьор).

Как определяме цените за извозване?

Има няколко основни фактора, които влияят пряко върху цената за почистване на едно жилище от стари мебели и те са:

  • От коя част на София ще се изнасят мебелите и можем ли да паркираме буса/камиона в близост до входа на сградата
  • От кой етаж ще се изнасят мебелите / вещите и има ли асансьор в сградата.
  • Какво е количеството, броя на мебелите, битовите уреди и какви са приблизителните им размери особено на по-едрите от тях като: диван, гардероб, секция, бюфет, легла и др.
  • Има ли дребни вещи, предмети за изнасяне в самите мебели – завивки, книги, дрехи, електроника и извън тях – саксии с цветя, килими, дребни отпадъци от балкона и килера.
За определяне на точната цена предлагаме безплатен оглед в удобно за вас време.
 
Обадете ни се за да изготвим най-добрата оферта за вас!
 
Професионални хамалски услуги от експертни хамали тел: 0897579148
Свържете се с нас и се убедете, че ние сме професионалистите в хамалските услуги от които имате нужда за изхвърлянето на старите мебели и вещи.
Към началото