Изхвърляне на стари мебели и вещи

Изхвърляне на стари мебели и вещи София

"Хамали София"

Искате да изхвърлите старите си мебели и вещи от вашия таван или мазе? Всичко на едно място...

  • Нашите професионални хамали работят 7 дни в седмицата за вашето удобство.
  • Поръчайте почистване на мазета и тавани при нас и нашите хамали ще дойдат в удобен за вас ден и час, в делнични или почивни дни си зависи само от вас.

Ние от Хамали София ще ви помогнем с изхвърлянето  старите мебели и кухненски вещи, отдавна изоставени и никому ненужни. Фирмата ни извършва частично или цялостно почистване на жилища, офиси, складове и др. от ненужна мебелировка, електроуреди и различни битови отпадъци.

Защо да изберете Хамали София? 

Разполагаме с млад и енергичен екип от професионални хамали, които ще изхвърлят ненужните мебели и вещи безпроблемно, качествено и бързо. Имаме собствени транспортни средства на ваше разположение. Фирма Хамали София не прави компромиси в качеството си на работа и изхвърля само в регулирани и оторизирани депа за боклук.  Цените варират в зависимост от  броят,  големината на мебелите и наличието на асансьор. 

Имате жилище в София пълно със стари мебели, дребни вещи и други битови отпадъци и искате някой да го почисти из основи? Ние от Хамали София разполагаме с необходимия опит и средства това да стане гладко, безпроблемно и в рамките на няколко часа. Можем да ви дадем ориентировъчна цена още по телефона. Или да ви предложим безплатен оглед на място за да ви изготвим оферта за извозване с крайна цена.

Цени за изхвърляне на мебели и вещи

  • Изхвърляне на двустайно жилище – цена 220лв. (цената може да варира в зависимост от броя на мебелите и наличието на асансьор).
  • Изхвърляне на тристайно жилище – цена 310лв. (цената може да варира в зависимост от броя на мебелите и наличието на асансьор).

Как определяме цените за извозване?

Има няколко основни фактора, които влияят пряко върху цената за почистване на едно жилище от стари мебели и те са:

От коя част на София ще се изнасят мебелите и можем ли да паркираме буса/камиона в близост до входа на сградата

От кой етаж ще се изнасят мебелите / вещите и има ли асансьор в сградата.

Какво е количеството, броя на мебелите, битовите уреди и какви са приблизителните им размери особено на по-едрите от тях като: диван, гардероб, секция, бюфет, легла и др.

Има ли дребни вещи, предмети за изнасяне в самите мебели – завивки, книги, дрехи, електроника и извън тях – саксии с цветя, килими, дребни отпадъци от балкона и килера.

За определяне на точната цена предлагаме безплатен оглед в удобно за вас време. Обадете ни се за да изготвим най-добрата оферта за вас!
Професионални хамалски услуги от експертни хамали тел: 0897579148
Свържете се с нас и се убедете, че ние сме професионалистите в хамалските услуги от които имате нужда за изхвърлянето на старите мебели и вещи.
 
 
Към началото