Почистване на мазета и тавани

Почистване мазета и тавани В София и страната

Имате боклуци на тавана, в мазето, гаража, бараката или складовото помещение, които трябва да изхвърлите и изчистите? Дали се местите в ново жилище или просто искате мазето и таванът да са чисти и подредени, ние сме на разположение всеки ден от седмицата, за да го направим.
Почистването на мазета и тавани е услуга специално разработена за тази част от дома Ви, която обикновено е склонна да бъде пренебрегвана. Превърнете това пространство отново в използваема площ, където с удоволствие ще си съхранявате вещите. 
Предлагаме качествено почистване на мазета и тавани, на цена без конкуренция в София! Разполагаме с квалифициран персонал за почистване, който ще се справи с лекота с всяка задача, както и с камиони за извозване на всички отпадъци, мебели, електроуреди и др. до сметище.

Цени за почистване на мазета и тавани

  • Почистване на мазе 100 лв. като цената може да варира в зависимост от количеството отпадък. В цената е включена и такса смет.
  •  За по-точна цена предлагаме оглед на място, който е безплатен и неангажиращ.

Колко много отпадъци и ненужни вещи може да сътвори човек през своя живот? Вие даже и представа си нямате. Но, за жалост в нашата действителност има много такива жилища и прилежащите им сервизни помещения, които се нуждаят от капитално почистване. Особено в мазета, където отпадъците са натрупани с години, покрити с мръсотия и прах. Мръсните и не почистени мазета са изобщо неизползваеми от техните собственици, поради факта, че няма как да се влезе в това помещение от прахоляк. Потърсете фирмата ни за почистване на мазета и тавани в София за да сложите ред в хаоса.

Свържете се с нас и ще изготвим най-добрата оферта за вас! тел: 0897579148

Към началото