Почистване на мазета и тавани

Почистване на мазета и тавани

"Хамали София"

Почистване на мазета и тавани Всичко на едно място...

Имате боклуци на тавана, в мазето, гаража, бараката или складовото помещение, които трябва да изхвърлите и изчистите? Дали се местите в ново жилище или просто искате мазето и таванът да са чисти и подредени, ние сме на разположение всеки ден от седмицата, за да го направим. Предлагаме качествена услуга за почистване на мазета и тавани, на цена без конкуренция в София! Разполагаме с квалифициран персонал за почистване, както и с камиони за извозване на всички отпадъци, мебели, електроуреди и др. до сметище.
Почистването на мазета и тавани в повечето случaя е мръсна и трудоемка работа, която трябва да остивате на професионалистите от Хамали София. Ако се свържете с нас ще спестите много време и нерви. Ние ще изчистим вместо вас вашето мазе или таван бързо и качествено, като ще извозим боклука до определеното за целта място. Доверете ни се и ще получите една качествена услуга на най-ниска цена. Знаем, че цената е важна затова ще ви дадем примерни цени за почистването на мазе или таван.
 

Цени за почистване на мазета и тавани

  • Почистване на мазе 100лв като цената може да варира в зависимост от количеството отпадък. В цената е включена и такса смет.
  •  За по-точна цена предлагаме оглед на място, който е безплатен и неангажиращ.

Колко много отпадъци и ненужни вещи може да сътвори човек през своя живот? Вие даже и представа си нямате. Но, за жалост в нашата действителност има много такива жилища и прилежащите им сервизни помещения, които се нуждаят от капитално почистване. Особено в мазета, където отпадъците са натрупани с години, покрити с мръсотия и прах. Мръсните и не почистени мазета са изобщо неизползваеми от техните собственици, поради факта, че няма как да се влезе в това помещение от прахоляк. Потърсете фирмата ни за почистване на мазета и тавани в София за да сложите ред в хаоса.

Към началото