Хамали София

Хамалски и транспортни услуги София

Свържете се с нас за хамалски услуги на телефон: +359 897 57 91 48

Пишете ни за транспортни и хамалски усуги на: info@hamalisf.com

Предлагаме най-ниските цени и високо качество за хамалски услуги, можете да се доверите напълно на нашите професионални хамали.

Търсите фирма за преместване, професионални Хамалски услуги или Транспорт, ние от Хамали София ще 

отговорим на вашите изисквания като ви предложим тези услуги с високо качество и на достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан авто-парк, с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време. Специализирани сме за преместване на офиси, домове и друго имущество. Хамалите и камионите ни са снабдени с хамалско оборудване, падащи платформи които са в помощ не само на нашите хамали, но и на клиентите, които ни ползват.
С вашето обаждане на телефоните на Хамали София вие получавате консултация за вашето преместване или хамалски услуги, което е полезно и безплатно. Безплатен е също така и огледа, който ще направим при необходимост.
Ако имате нужда от хамалски и транспортни услуги обадете ни се. Ние гарантираме за качество и навременно обслужване и искрено се надяваме за приятно и взаимно сътрудничество. Очакваме с нетърпение да работим с вас!
Нашите хамали са винаги на линия за преместване на вашето офис и жилищно имущество или за всякакъв вид хамалски услуги!

Към началото