Транспортни Услуги

Почистване на мазета и тавани

Транспортни Услуги и Хамали В София и страната

Тук ще намерите подробни цени за транспортни услуги в комбинация с нашите хамали за София и страната. Хамали и транспорт на час или оферта за преместване с крайна цена. Ние предлагаме хамалски услуги от общ характер, както и такива за преместване на дома и офиса с опаковане и разглобяване на мебели. Извършваме безплатни огледи на място, когато преценим за необходимо.

Без значение дали имате нужда от транспорт на нова закупена вещ или искате да преместите багаж от едно място на друго, ние можем да предложим най – подходящото за целта транспортно средство. В нашата фирма Хамали София разполагаме с камиони с различна големина и кубатура, с падащи бордове, издържащи на всякакъв вид товар, което спомага за повдигането на тежки предмети. Може да разчитате на нас за транспорт от всяка точка в София и всеки град или село в България. 

Всички наши шофьори са лицензирани и сертифицирани с качествено обучение и се ангажират да гарантират, че Вашите вещи се транспортират по професионален начин. Независимо дали става въпрос за преместване в рамките на града или страната, на един диван, хладилник или на цялата покъщнина, ние ще предложим качествена услуга на най-добра цена. Нашите шофьори ще Ви окажат помощ, ако е необходимо,  дори да сте направили заявката само за транспорт. 
  • За гр. София до 1,5т – 25 лв. на час. Минимум 2 часа.
  • За страната 60/65ст. Заплаща се в двете посоки.

Оферти с фиксирана цена за транспортни услуги

Писнало ли Ви е от фалшивите обяви в OLX и Bazar.bg

Вижте нашите оферти с фиксирана цена започват от 60лв. за превоз в София с помощ от шофьора при товарене и разтоварване на единични предмети, като например малко багаж или един – два броя мебели.

Минимална твърда цена за ползване на двама хамали и транспорт в рамките на града е 80 лв. Това може да включва пренасяне на 1-2 броя мебели или малко багаж при наличие на асансьор в сградите или сваляне / качване на вещите до 1-ви или 2-ри етаж.

Преместване в страната – от / до София. Услугата включва транспорт в комбинация с наши хамали при товарене и разтоварване или само за товарене или разтоварване в зависимост от вашите нуждите и ситуацията. Желателно е да разполагате със предварително изготвен списък на вещите за преместване и яснота по отношение на горепосочените фактори.

В Хамали София работим съвестно и коректно без допълнителни скрити такси. Разполагаме с изграден постоянен екип от хамли с дългогодишна практика. Отнасяме се с внимание към клиента и неговите вещи.

Не се колебайте да ни потърсите за оферта още сега! Ще ви предложим различни варианти за да изберете най-добрия за вас в зависимост от вашата конкретна ситуация.

Свържете се с нас за транспортни услуги

Към началото