Транспортни Услуги

Почистване на мазета и тавани

Анива 78 ЕООД

Транспортни Услуги София Всичко на едно място...

Тук ще намерите подробни цени за хамалски услуги в комбинация с наш превоз за София и страната. Хамали и транспорт на час или оферта за преместване с крайна цена. В Хамали София предлагаме хамалски услуги от общ характер, както и такива за преместване на дома и офиса с опаковане и разглобяване на мебели. Извършваме безплатни огледи на място когато преценим за необходимо.

Понякога в случаите, когато се нуждаете от транспорт за превозването на вашия закупен хладилник или диван е важно да намерите подходящия за целта бус или камион. Ние от Хамали София разполагаме с точно такъв транспорт.  Нашите камиони са от 17 до 30 куб. и разполагат с падащи бордове, издържащи на всякакъв вид товар, което спомага за повдигането на тежки предмети. Ние ще превозим вашите вещи до всяко място в София и всеки град или село в България. Ако искате да си закупите нова секция, ние ще я доставим на точния адрес. 

Професионалните шофьори в “Хамали София” ще се погрижат вашите вещи да пристигнат безпроблемно до адреса, който сте заявили като укрепят товара и го обезопасят. При нужда от помощ нашите шофьори ще окажат такава,  въпреки, че сте направили заявката само за транспорт. Ако се нуждаете от транспорт обадете ни се!
  • До 1,5т за град София-25лв за час. Минимум 2 часа.
  • За страната 60/65ст. Заплаща се в двете посоки.

Примерни оферти с фиксирана цена

Нашите оферти с фиксирана цена започват от 60лв. за превоз в София с помощ от шофьора при товарене и разтоварване на единични предмети, като например малко багаж или един – два броя мебели.

Минимална твърда цена за ползване на двама хамали и транспорт в рамките на града е 80 лв. Това може да включва пренасяне на 1-2 броя мебели или малко багаж при наличие на асансьор в сградите или сваляне / качване на вещите до 1-ви или 2-ри етаж.

Преместване в страната – от / до София. Услугата включва транспорт в комбинация с наши хамали при товарене и разтоварване или само за товарене или разтоварване в зависимост от вашите нуждите и ситуацията. Желателно е да разполагате със предварително изготвен списък на вещите за преместване и яснота по отношение на горепосочените фактори.

В Хамали Престо работим съвестно и коректно без допълнителни скрити такси. Разполагаме с изграден постоянен екип от хамли с дългогодишна практика. Отнасяме се с внимание към клиента и неговите вещи.

Не се колебайте да ни потърсите за оферта още сега! Ще ви предложим различни варианти за да изберете най-добрия за вас в зависимост от вашата конкретна ситуация.

Към началото