Ние сме Хамали София

Хамалски услуги София

"Хамали София"

Фирма “АНИВА 78”  ЕООД се развива с много бързи темпове в сферата на хамалско-транспортните услуги. Фирмата е изградена от хамали, които са професионалисти в сферата на хамалските услуги, работили дълги години в утвърдилите се хамалски фирми на пазара.

Поради дългогодишния си опит нашите хамали са се специализирали и с голяма прецизност и точност изпълняват задачите поставени от клиента. Хамалите от Хамали София са се специализирали в опаковането, монтажа и демонтажа на мебели, в преместването на жилища, офиси и магазини, както и в транспортирането на всякакъв вид багаж. 

Фирмата предлага безплатен оглед, ако цената не може да бъде договорена по телефона. Ако имате въпроси или нужда от съвет, просто се обадете. Нашите хамали са на разположение по всяко време!

Отзиви от нашите клиенти

5/5

Росица Генадиева

Използваме хамалските услуги на Хамали София и сме изключително доволни от нивото на професионализъм, гъвкавостта и точността на фирмата и нейните служители. Внимателно опаковат всички мебели и техника, съобразяват се всичките ни изисквания като клиент и винаги предоставят услуга на високо ниво!

5/5

Евгени Паунов

Нямам думи да опиша такава добра хамалска услуга. Възхитен съм от коректността, спазената дума за срокове и отличното изпълнение. Обръщат внимание на всеки детайл, тези сякаш са завършили Кембридж по преместване. Препоръчвам горещо! Поздрави на екипа.

5/5

Светлин Савов

Фирмата е една от най-старите и утвърдени на пазара до колкото знам. На техните хамалски услуги напълно доверих преместването на офиса ни. Всичко беше описано и преместено внимателно и успешно.Отлични професионалисти на народни цени, много съм доволен от услугата, препоръчвам техните хамали.

5/5

Росица Генадиева

Изключително коректно и точно изпълнена поръчка за транспорт и доставка. Препоръчвам услугите на тази фирма на всички, които имат нужда от такъв вид услуга. Поздравления, за организацията . При нужда от транспортни услуги отново ще се обърна към Хамали София!

Нашите щастливи
клиенти

Анива 78 ЕООД

Присъединете се към стотиците ни доволни клиенти и получете качеството, което търсите.

0 +

Доволни клиента

0 +

Завършени поръчки

0 +

Транспортирания

Към началото