Хамалски Услуги

Хамали София - Хамалски и транспортни услуги

Анива 78 ЕООД

Професионални Хамалски Услуги Всичко на едно място

Намирането на хамалска фирма и професионални хамали, които да отговорят на вашите изисквания понякога се оказва трудна задача. Ние от Хамали София ви съветваме внимателно да подбирате фирмите и хамалите, които ще извършат преместването на вашия дом или офис. Нашите хамали са се специализирали в преместването на всякакъв вид неща като: мебели, кашони, пияна, каси, рояли и др.  

Свържете се с нас като се обадите на нашите телефони или чрез страницата контакти в сайта, за да получите безплатна консултация за вашето преместване, хамалски услуги, транспортни услуги, почистване на мазета и тавани и изхврляне на стари мебели и вещи. Нашите хамали винаги са в готовност да изпълнят вашите хамалски услуги по преместването на вашето жилищно или офис имущество.

 

Цени на хамалски услуги София и страната

При нас хамалската услуга може да бъде извършена по три начина:

  • Когато работата се извършва на час, тогава цената е фиксирана.
  • Заплаща се минимум 2 часа и цената е 60лв на час. – цената включва двама хамали и транспорт.
  • Втория начин е когато цената се договори по телефона. 
  • Третия вариант е само след предварително направен оглед на нещата за преместване.

Вижте нашите достъпни цени за хамалски услуги.

Ние от “Хамали София” подчертаваме,че при нас огледа се извършва в удобно за клиента време и е напълно безплатен и неангажиращ . Ако се нуждаете от качествена хамалска услуга или каквито и да са въпроси, обадете ни се – 0897579148

Ние преместваме жилища и офиси София

Изхвърляне на стари мебели и вещи София

Преместването на вашето жилище или офис включва опаковане на вещите в кашони, фолирани със стреч фолио за защита, демонтаж/монтаж. Ние можем да транспортиртаме различни видове вещи, имущество, мебели и оборудване. Професионалните умения на нашите експерти хамали се отнасят с отношение към всеки детайл и ще направят вашето преместване безпроблемно, бързо, лесно и в удобно за веас време и ден, като ви спестим и пари. Доверете се на Хамали София и получете високо качество на обслужване, сигурност за вашите вещи и гаранция за добре свършена работа.

Преместване на пиана, каси, рояли, машини, апаратури, кашони и документи

Хамали София

Услугата преместване на пиана, рояли или каси  изисква много опит, практика и сериозно отношение. От Хамали София ви предлагаме високо качество на изключително добри цени за хамалски услуги. Тази дейност протича професионално и надеждно с голямо желание и удоволствие от наша страна. Преместването включва сваляне, транспортиране и качване от един адрес на друг. Разполагаме с необходими инструменти колани, колички и транспорт оборудван с падащ борд. Благодарение на качествата които имаме можем смело да твърдим, че вашето пиано, роял или каса се намира в сигурни ръце.

Към началото